广州吧 关注:3,190,522贴子:63,803,712

果个有一亿fans个欢子话要黎广州开演唱会wor~

只看楼主收藏回复

算罢喇~~~我识距喺老鼠~~

17楼2010-07-26 19:10
    哈哈.果句"QQ音乐都搜唔到你"好搞笑啊

IP属地:广东18楼2010-07-26 19:13
      火都滚埋
      距阿妈大减价益距阿爸啊
      虽然知道系炒作
      但系都好唔愤气啊
      点可以攞广州人黎甘样讲噶

19楼2010-07-26 19:15
        武艺都好假,连粤语都唔识~竟然话自己香港人~

20楼2010-07-26 19:19
          睇过了糸围脖..
          过左一日就自己删左

21楼2010-07-26 19:20
            距话广州人中意扮香港人
            距自己未系度扮广州人啊
            距微博资料清清楚楚写住“广东,广州”啊
            好嬲,好嬲

22楼2010-07-26 19:22
              哈哈哈,连粤语都唔识,就话喺广州人同埋香港人果D,我觉得真喺好搞笑~~

23楼2010-07-26 19:25
                死垃圾.你不过糸个广州人来咋.你咁够姜冇糸广州捞拉.你觉得香港人好潮?你好想成为香港人?香港好多市民都好睇唔起内地噶喔.你咁鸠中意你自己上去香港睇下有冇人唾弃你.你糸咪觉得广州人好冇素质啊咁样话果个糸地铁屙屎噶细路.你叫个细路去第到屙.去香港屙睇下有冇人闹佢啊垃圾!
                @欢子FANDY:某些广州富二代的人渣!外省葛小朋友在地铁疴屎又点?他跟本就没懂事!!傻傻地你地班西人,广州某D市民好巴闭咩?成日扮晒香港人讲,点扮都是广州人,憨够啦你地!试下包容人,话吾定你地五十年前捞过人啦!人地拉扯带大个仔吾容易! 原文轉發(6664)|原文評論(2257)
                下面糸欢子del左嘅 相信好多人睇过- -上面糸我话嘅
                一开始我话佢糸广州人- -我无查过佢d资料原来糸阳江噶添

24楼2010-07-26 19:34
                  服鬼左
                  仲话自己fans一亿
                  QQ音乐排行前五
                  鬼唔知全部都系买既咩~
                  4.5.6全部都系一个公司既
                  我好丑都知道凤凰传奇啦
                  唔出哩D事我都唔知距边鬼个

25楼2010-07-26 20:35
                    我识佢喺MICKY MOUSE

26楼2010-07-26 20:40
                      • 219.133.211.*
                      广州有你们这些人真是悲哀,口口声声说在捍卫广州人的自尊,其实还不是吃饱了没事撑着找茬,还真没见过有人会用不堪入目的词语来捍卫自尊的,还真是让人大开眼界啊,你们的行为只会让人更瞧不起广州,难道这就是广州人的素质吗?口口声声骂欢子没素质,那你们又好到哪去了?有种那些话当着你爸妈面前说啊
                      真不希望再看见那些了,影响市容啊,好歹亚运会也到了,求求你们别让广州丢人现眼了,好自为之吧,阿门!

27楼2010-07-26 23:40
                        垃圾歡子

IP属地:广东28楼2010-07-26 23:44
                          识距老鼠,距离广州,我第1.个去"迎接"距

29楼2010-07-26 23:57
                            • 183.4.122.*
                            回复:27楼
                            一睇你就知道你系一个无文化噶人啦,而且仲系要讲普通话噶,你懂什么叫文化吗?(用普通话讲噶)惊你唔识听!
                            PS:影衰广州亚运噶一定唔会系土生土长噶广州人,而系个d以为自己很能干噶外省人,就好似你哩d

30楼2010-07-27 01:56