tvb吧 关注:975,915贴子:35,879,069

張振朗唔使再扮張智霖! 原來仲同呢位亞洲富豪撞樣

只看楼主收藏回复

有睇開TVB嘅觀眾,相信對張振朗同張智霖撞樣呢件事絕對唔陌生。其實除咗因為個樣有幾分相似之外,張振朗同張智霖最相似嘅地方其實係把聲至真!早幾年張振朗仲上咗《Sunday扮嘢王》度扮喺張智霖喺劇集《衝上雲霄II》入面嘅角色「Cool魔」,仲唱埋首《歲月如歌》咁出場,唔少現場觀眾都真係誤會咗張智霖真係嚟做嘉賓,就連打電話畀張智霖老友伍詠薇嗰時,對方都差啲搞錯!雖然嗰時就有唔少網友認為張振朗要靠扮「Cool魔」上位,但事實證明,張振朗而家貴為TVB一線小生,多部劇集都擔正男一,扮「Cool魔」呢件事亦慢慢被大家遺忘。
但唔知係咪張振朗而家人氣高咗,佢似嘅人都唔同咗!最近就有網民發現張振朗原唔淨係似張智霖,原來就同亞洲富豪馬雲有幾分相似,呢位網民就非常之有心機,特登搵咗幾個張振朗同馬雲個表情差唔多嘅相做咗張併圖,分享到討論區嘅時候都有唔少人認同!仲話似馬雲仲好過似張智霖添!
大家點睇?

IP属地:美国1楼2020-04-26 02:47回复
    象马云就是说人家丑了,马云其貌不扬,以前又说是小bosco、又扮张智霖,这两个却都是帅哥,真不知哪里象了。

IP属地:广西来自Android客户端3楼2020-04-26 07:28

来自iPhone客户端4楼2020-04-26 08:37
        虽然特登揾左相同表情既相来对比,不过我觉得都系唔似,反而扮梁逸峰个幅图就真系似梁逸峰🤣

IP属地:广东6楼2020-04-26 13:09
          以前系翻版邓兆尊,现在大只左系翻版邓兆尊2.0,反正同帅呢个字系肯定无关系的!最呕心系机场特警成日话佢靓仔!!!!!

IP属地:广东来自iPhone客户端7楼2020-04-26 14:57
            恶心死

来自Android客户端8楼2020-04-26 15:01
              看一下12小时的帖子,楼主你过时了

IP属地:马来西亚来自Android客户端9楼2020-04-26 15:05
                这不是我发现的吗?

IP属地:广东来自Android客户端11楼2020-04-26 18:03
                  这不是我最先发现的吗?

IP属地:广东来自Android客户端12楼2020-04-26 18:04
                  收起回复

IP属地:广东来自Android客户端13楼2020-04-26 18:06
                      说句实话,张智霖气质高很多

IP属地:广东来自Android客户端14楼2020-04-26 18:38
                        不要碰瓷张智霖就对了

IP属地:四川来自Android客户端15楼2020-04-26 18:41
                          他扮张智霖扮黄宗泽扮了多少年了?

IP属地:安徽来自Android客户端16楼2020-04-26 23:36
                          收起回复
                            现在终于别人认识他了

IP属地:安徽来自Android客户端17楼2020-04-26 23:36
                            收起回复