tvb吧 关注:976,000贴子:35,879,005

2020年有喜事!鄭俊弘何雁詩宣布結婚

只看楼主收藏回复

歌手鄭俊弘(Fred)與何雁詩(Stephanie)2017年公開戀情後,爆出唔少負面新聞,不過佢哋都捱過咗仲愈嚟愈甜蜜,啱啱踏入2020年新嘅開始,佢哋就喺社交網公布喜訊,宣布佢哋結婚,互相扶持走出困局,真係恭喜晒!
Fred留言:「Husband to be! I’m very excited!(即將做老公,心情好緊張!)」而Stephanie就留言:「bride to be(即將做新娘)。」睇嚟佢哋都係影咗婚紗照,不過確實成婚日期就未公布。唔少圈中好友都有留言祝福同恭喜佢哋。
而鄭俊弘所屬的星夢唱片老闆何哲圖表示不知道兩人結婚:「如果結咗都會話我聽,我冇睇佢哋嘅IG,係咪開咩Party玩咋?佢哋成日開party,(Fred有冇講過結婚?)佢有講過呢1、2年囉,等我問下先。」

IP属地:美国1楼2020-01-01 10:07回复
    哈哈,居然不通知高层!

IP属地:广东来自Android客户端2楼2020-01-01 10:12
    收起回复

IP属地:广东来自iPhone客户端3楼2020-01-01 10:19
        恭喜恭喜

星座王
        点亮12星座印记,去领取
        活动截止:2100-01-01
        去徽章馆》
        IP属地:广东4楼2020-01-01 10:26
          气死肥佬

IP属地:福建来自Android客户端6楼2020-01-01 11:18
            再次无视老板

IP属地:广东7楼2020-01-01 11:22
              这两个还有水花啊

IP属地:广东来自Android客户端8楼2020-01-01 11:24
                老板:居然不通知我?

来自Android客户端9楼2020-01-01 11:36
                  何終於有名份了

IP属地:中国香港来自iPhone客户端10楼2020-01-01 11:38
                    他们之前分别和谁一起过?我都记不清了

IP属地:广东11楼2020-01-01 12:04
                    收起回复
                      恭喜🎉

IP属地:广东来自iPhone客户端12楼2020-01-01 12:08
                        【呢1、2年囉】,不是今年吧?今年才刚开始

13楼2020-01-01 13:09
                          这对是真的厉害,不知道男方有手段还是女方真吃这种类型,本来以为不会结婚的,恭喜男方,男方反转胜利做有钱人了,何为什么被郑吃定了?

IP属地:广东14楼2020-01-01 13:12
                            1,何雁诗相貌不出众,但是何雁诗是真的会唱歌的。有真才实学。
                            2,郑俊弘是不会唱歌的,只能躲在其他歌手里面滥竽充数。
                            3,人这一辈子,活到老学到老。不能只靠走后门这一招。希望郑俊弘踏踏实实学点东西吧,要不要自己都觉得说不过去了。

IP属地:广东来自iPhone客户端15楼2020-01-01 13:39
                            收起回复