北翼,需要的小伙伴可以随意哦 Love is the mystery,wa ta xi o yo bu no A i wa (mystery),hu xi ki na qi ka la de E i ga no,xi~n no yo~o ni Su be te o,su te te ku airplane Ki ta wu i~n gu,ka le no mo to e Ko~n ya,hi to li,ta bi da ci i qi do wa ,a ki la me ta hi to Ko ko lo no,ku mi li no teardrops Ma qi no a ka li,qi i sa ku na lu So la no,u e de ,mi o lo su Yu me no na ka o,sa ma yo~o yo~o ni Yo lu o yo gi li,o i ka ke te midnight flight Love Is The Mystery,ci ba sa hi lo ge te Hi ka lu,u mi o,ko e lu wa Su ko xi hu a~n yo Hi zi ke ga,mu li ka e te yu ku Ku lu xi i,da ke no ki no~o o A na ta ga su mu ,ki li no ma qi ga Ku mo no,xi ta ni,ma ci no ne Ko i no ne mu li,me za me sa se te ku Mi xi la nu so la,yu me i lo no midnight flight Love is the mystery,ko to ba o ta me te Hu i ni,mu ne nu,to bi ko mu So le ga he~n ji yo Love is the mystery,a na ta wa yo bu no A i wa mystery,hu xi gi na qi ka la de Love Is The Mystery(We Are In The Heart Magic) Forever Mystery(I Can Hold You Deep In My Heart) Love Is The Mystery(We Are In The Heart Magic) Forever Mystery(I Can Hold You Deep In My Heart)
AMOLE a na ta o,sa ga xi te,no ba xi ta,yu bi sa ki ga o do li no,u zi ni ma ka le te ku hi to go mi ni,o sa le te li o no,ma qi wa ka ni ba lu gin~no ka,mi hu bu ki ku lo i,hi to mi no o do li ko a se o to,bi qi la se ki la me ku,ha le ka za li ma ho o ni,ka ka ta,i ko ku no,yo lu no ma qi ko ko lo ni,jiu mo n o na ge lu no hu ta li ha gu le ta to ki so le ga qia n su do ma yo i,ma yo wa sa le te ka ni ba(lu) yu me ne,yu me yo,da ka la,ko n ya wa sa so i ,sa so wa le ta la ka ni ba(lu) u de ka la u de no na ka,yu la le te da i te,da ka le lu ka la ka ni ba(lu) ki su wa i no qi no hi yo,a mo le ba le~do(no) mu ko u ni ,a na ta o,mi ci ke ta wa yu me ka la,sa me te i ku yo o ni ta qici ku su,ma qi ka do so la ni,wa le te to bu ha na bi sa n ba no,li zi mu ga i se n,i qi bio to ki me ki o mu da ni xi na i de te so o ci ge lu no o do li,o do la sa le te ka ni ba(lu) hi ka li no wa no na ka de,a na ta o mo do me,mo to me la le te ka ni ba (lu) ko no te ni ci ka ma e te,a mo le ma yo i,ma yo wa sa le te ka ni ba(lu) xi ka li da i te i te,wa ta xi o so so i,sa so wa le ta la ka ni ba ko ko lo ga su li me ke te,yu ku ka la da i de,da ka le lu ka la ka ni ba ki su wa i no qi no hi yo,a mo le a mo le a mo le a mo le