广州公交吧 关注:5,556贴子:341,923

唔系为左发图咁简单

只看楼主收藏回复

大家都知道吧入边出左乜事喇,有人係度恶意爆吧,具体可以睇呢度http://tieba.baidu.com/p/5103327465
切望大家用各种合法手段对百度id @女孩江铠同 进行举报。同时因为某滴原因,吧务团队被强制解散左,而家佢地都係度霖緊计去solve噶喇,咁就唔该大家係件事搞掂之前就唔好讲滴太偏激或者冲动嘅野嘅喇,费事搞到件事仲难收科。如果无太大问题嘅话呢,我地吧都会好快恢复正常嘅,咁同时都希望大家喺回帖之前都睇清楚日期唔好挖坟。最尾都系多谢翻大家嘅支持同配合喇

IP属地:广东1楼2017-05-05 23:22回复

送多一张

IP属地:广东2楼2017-05-05 23:25
      感谢您在广州公交吧危难之中出手相助。非常感谢!

来自Android客户端3楼2017-05-05 23:25
        跟一张

来自Android客户端4楼2017-05-05 23:26
        收起回复
          希望本吧能够尽快恢复秩序

IP属地:广东来自Android客户端5楼2017-05-05 23:31
            很感谢您的支持

IP属地:广东来自Android客户端6楼2017-05-05 23:32
              唔够人气?再送一张

IP属地:广东7楼2017-05-05 23:33
              收起回复
                多谢各位嘅理解,支持同合作!

IP属地:广东9楼2017-05-05 23:41

跟一张

10楼2017-05-05 23:46
                  收起回复
                    广州-中山,207路市际班车

IP属地:广东来自iPhone客户端11楼2017-05-06 00:10
                    收起回复
                      话不多说,希望尽快解决,希望广州公交吧好图好帖源源不绝

IP属地:广东12楼2017-05-06 01:46
                      收起回复
                        支持

IP属地:广东14楼2017-05-06 09:34
                          跟一张

15楼2017-05-06 09:45
                          收起回复
                            小8提醒你:1.您没有挖坟 ;2.对“女同”的帖子:手机贴吧用户点 右上角三个点,然后点击 举报 ,进入界面以后点 反动 噢 ,电脑版在一楼时间隔壁有个“举报”按钮,然后点击其他有害类(如果发现有其他更好的选项欢迎向大家提供 ;3.跨市207好评

来自iPhone客户端17楼2017-05-06 10:32