tvb吧 关注:977,377贴子:35,883,766
  • 30回复贴,共1

“炎明熹”GIGI 终于有代表作了,《little magic》,不错喔!

只看楼主收藏回复

“炎明熹”GIGI 终于有代表作了,《little magic》,不错喔!
几日之内,youtube的点击率就已经过百万,而家还喺度不断攀升!

要多谢作曲嘅“J.ARIE"先得啦,今年佢作曲嘅几首歌都唔错成绩,赞赞!!!

IP属地:广东1楼2023-07-07 14:53回复
    曾比特背靠环球,混的还不如gigi,是他自己的问题莫

IP属地:安徽来自Android客户端2楼2023-07-07 15:41
    收起回复
      大驚小怪 從好想約你 大開眼界 都係 4-5日破1M。
      大家樂 先係最大贏家。

IP属地:广东3楼2023-07-07 16:52
      收起回复
        首歌肥姜五要,先轮比距,没咩值得兴贺

IP属地:广东来自iPhone客户端4楼2023-07-07 17:16
        收起回复
          确实挺洗脑的

IP属地:内蒙古来自iPhone客户端5楼2023-07-07 18:17
          收起回复
            我反而喜欢她真话的清高那种曲风

IP属地:广东来自Android客户端6楼2023-07-07 18:45
            收起回复
              不过老实讲,呢首歌如果比 钟柔美yumi,效果更加好;
              GIGI根本就无可能唱得到呢首歌嘅K-POP跳舞版,哈哈!
              (PS:大台要捧GIGI,钟柔美 吾够佢资源,无办法啦~!)

IP属地:广东8楼2023-07-08 11:38
                其实《好想约你》先係代表作 好多香港人都听过而且识唱 这感觉又上演.....

IP属地:广东9楼2023-07-08 12:55
                  超级口水k-pop,仲无聊过钟柔美首wanna be close to u

IP属地:广东来自手机贴吧10楼2023-07-08 13:03
                    《little magic》适合女团唱,不过gigi后台劲,将呢首好歌 据为己有~!

IP属地:广东11楼2023-07-09 19:22