gay吧 关注:5,861,869贴子:336,487,707

回复:你們喜歡粵語嗎?

取消只看楼主收藏回复

IP属地:广东来自iPhone客户端325楼2017-06-01 21:05
收起回复

IP属地:广东来自iPhone客户端326楼2017-06-01 21:07
    收起回复
      楼主先吸阵毒,新开嘅源氏皮肤好型,我要carry全场!咩话?你话我系幼儿源?**咩,我老豆我系火影!火影啊!今晚倾下我噶初恋咧

IP属地:广东来自iPhone客户端339楼2017-06-04 17:22
      收起回复
        楼主岩岩初升高果阵,根本唔知道咩系基咯,只可以话对男仔有啲好感,但是我听我地班啲腐女讲咩咩基啊,我又唔好意思去问,你知我嘎啦,脸皮薄啊嘛。然后我都系查翻度娘先知道……然之后唔知点解甘去浏览啲同性社交网站,比如搜同啊,老司机应该知道噶。然之后又阴差阳错甘发现一个高中噶师兄,然之后又阴差阳错甘加左呢个师兄噶Q,之后我地就倾左起身,同佢都几岩倾噶,佢讲左好多呢方面噶耶比我听,果然老司机

IP属地:广东来自iPhone客户端341楼2017-06-04 17:35
        收起回复
          果阵时楼主嘅数学差打不得了,岩好佢又系一个数学学霸喔,又甘岩得甘桥佢屋企离我屋企唔远!然后佢就叫我去佢屋企帮我补习,然后我真系懵懵懂懂甘去左!

IP属地:广东来自iPhone客户端343楼2017-06-04 17:48
          收起回复
            我当时真系以为佢想帮我补习噶,原谅我当时真系太天真咯,蠢喊自己。岩过去果阵,佢真系帮我补习噶,不过补下补下,个师兄就话,不如我地睇阵片咯。我以为系啲电影之类噶嘢,霖都冇霖就话好,当时我就感觉佢望我噶眼神有啲唔同噶啦。等佢打开果阵,我丢,我块面即时红晒,丢,玩嘢喈,睇呢啲。当时楼主真系纯洁到好似一张白纸,连av都未睇过噶。

IP属地:广东来自iPhone客户端345楼2017-06-04 17:59
            收起回复
              因为好奇啊嘛,你明噶啦,米就陪佢睇咯。师兄系一个生得比较man噶男仔,系佢件紧身衫下,八旧腹肌若隐若现,睇得出平时都有keep fit嘅,五官端正,唔算话十分靓仔果种,但系畀人噶感觉好舒服,好养眼,生得几清秀,笑起身两个酒窝简直就要融化我,咳咳,矜持啲。

IP属地:广东来自iPhone客户端346楼2017-06-04 18:17
              收起回复
                点知睇下睇下,师兄只手就唔老实了,正一咸猪手来噶,佢先将只手塔系我博头,之后讲,我想抱下你,当时就冇霖太多咯,抱下喈又唔会折低,米应承佢咯。丢拿性,佢抱抱下,只咸猪手越来越落,眼睇就要摸到我细佬,楼主一个转身,捉住佢只手,望住佢,佢都无辜甘望住我,我想摸下。

IP属地:广东来自iPhone客户端347楼2017-06-04 18:34
                收起回复
                  你知啦,睇呢啲,当时肯定起机啦,顶住个帐篷仔咯。(会唔会太黄会和谐咖?)真系畀佢对眼打败,甘仲可以点喔,米应承佢咯,唔好甘过分就得啦。霖落真系后悔,其实我应该及时阻止,甘就唔会发生之后噶事……

IP属地:广东来自iPhone客户端348楼2017-06-04 18:43
                  收起回复
                    好心你摸就摸啦,呻咩吟喈?仲要系我耳边!佢隔住条裤,握住我细佬,我一句声都唔敢出,身体完全系绷紧噶。佢突然系我耳边轻轻讲左句,师弟,我可唔可以锡啖你?我岩想讲,唔可以!我初吻来噶!点知我都未出声,佢果张炽热嘅嘴唇就嘴左过来,用条舌强行扒开我嘅最后一道防线……

IP属地:广东来自iPhone客户端349楼2017-06-04 18:54
                      我沦陷了,从来都冇试过呢仲感觉,佢噶口气好好闻,薄荷味噶,宜家身体完全系唔受自己控制噶,慢慢去迎合佢,以前个死党用我讲kiss系咩感觉噶我都唔信,宜家真系信了,好迷恋,真系想一直一直都keep住呢个姿势……

IP属地:广东来自iPhone客户端350楼2017-06-04 19:00
                      收起回复
                        先食个饭

IP属地:广东来自iPhone客户端351楼2017-06-04 19:02
                        收起回复
                          之后之后,佢捉住我只手,慢慢甘系佢身体滑动,我丢,身材好到!超正,腹肌摸落去噶感觉真系好爽,怪唔得甘多人中意肌肉男啦,真系有原因噶。最后摸到佢下便,唔话好粗,胜在够长,个size真系岩岩好,可以讲系perfect!硬邦邦甘,真系好有手感。

IP属地:广东来自iPhone客户端356楼2017-06-06 16:52
                          收起回复
                            回复 燕京丿丶叶凡 :讲来听下

IP属地:广东来自iPhone客户端361楼2017-06-06 18:37
                              我!居然!唔知唔觉甘握住佢细佬做活塞运动!哎呀,你都唔知几好手感,相信你都会忍唔住咖!佢一边同我kiss一边四周围甘摸我,正一咸湿佬来噶!当时着住短衫短裤,佢伸只手埋来,摸我两只咪咪,好痒,不过又好爽,喂,傻仔清醒下啦,唔可以比欲望打败理智咖!佢个咀开始离开我个咀,慢慢向下滑动,锡到我条颈果阵真的成个人酥晒。之后向我耳边吹气,条舌伸入我只耳仔,大佬啊你唔怕我冇挖耳屎噶咩?!不过我当时真系有种触电的感觉,好嗨。

IP属地:广东来自iPhone客户端376楼2017-06-10 01:38
                              收起回复