大叔控吧 关注:331,964贴子:19,539,152
  • 12回复贴,共1

这个大巴的位置还很多

只看楼主收藏回复

不怕的啊。

来自Android客户端1楼2016-11-20 10:41

来自Android客户端2楼2016-11-20 11:05

来自Android客户端3楼2016-11-20 11:14
        我想大声告诉你

来自Android客户端6楼2016-11-21 12:00
          “睇住我个银包。”
          “我做乜睇住你个银包?”
          “俾一蚊鸡我。”
          “嗱 俾你。”
          “今日几号?”
          “十六号咯。”
          “十六号……四月十六日,二零一六年十一月二十一号下午三点之前既一分钟,你借咗一蚊鸡俾我。因为你我会记得呢一蚊鸡,由现在开始我们就系一蚊鸡朋友了。呢个系一个事实,你唔可以否定的,因为已经过去了。 我听日仲会黎”
          我唔知佢有无因为我而记住个一蚊鸡,但我一直都记住呢个人。之后佢真的每天都来,我地就由一蚊鸡既朋友变成两蚊鸡既友,无几耐,佢借借埋埋 起码借咗我几百蚊。
          我以前以为一蚊鸡好少钱,其实可以好多既。有一日有个人指住银包同我讲,佢话会因为个一蚊鸡永远记住我,个时候我觉得好动听……但依家我望住个银包,我就话俾自己知,我要从这一分钟开始忘记呢蚊鸡

来自Android客户端9楼2016-11-22 14:58
            身上接了一块

来自Android客户端11楼2016-11-23 03:22
              看到个正装大叔

来自手机贴吧13楼2016-11-23 10:55
                [cp]看到一个养生知识,一天不能吃太多鸡蛋,吃太多,对母鸡身体不好,来不及下
                关爱老母鸡健康 从嘴做起

来自Android客户端15楼2016-11-23 13:53
                  卖片的

来自Android客户端17楼2017-09-24 15:06