tvb吧 关注:937,294贴子:35,804,810

【罗生罗太新婚幸福快乐ing】

只看楼主收藏回复

楊怡同羅仲謙下個月二號喺香港大排筵席,最近佢兩個都好忙,咪就係要忙住搞婚宴嘅事囉!上個星期五,佢哋依照傳統過大禮,而喺圍村長大嘅謙謙特別注重傳統,除咗嫁喜餅係由奇華贊助,其他過大禮嘅鮑魚、海味、金器、紅酒都係由謙謙準備,外母見到一定笑到四萬咁嘅口喇! 當日阿怡喺屋企等未來老公謙謙「過大禮」,阿怡仲親自裝飾屋企,成家人都懷住興奮嘅心情陪阿怡迎接「過大禮」。阿怡依照傳統習俗,喺「過大禮」其間,一直留喺房入面,屋企人接過大禮,阿怡一開門見到成座山嘅禮品,開心又感動,仲笑笑口話自己終於嫁得出。 另外,阿怡同謙謙因為好忙,所以最近都冇更新Instagram,噚日一更新就即刻「放閃」,其實阿怡同謙謙都係八月生日,生日日子仲只係相距四日,阿怡就貼咗張錫錫謙謙嘅蛋糕相,唔少人留言祝賀,「好sweet....閃爆,祝阿怡謙仔永遠都咁恩愛」,仲有人大讚素顏楊怡唔化妝仲後生。

来自Android客户端1楼2016-09-08 19:54回复

IP属地:四川来自Android客户端2楼2016-09-08 19:55
      北鼻你要幸福

来自手机贴吧3楼2016-09-08 19:56
        楊怡素顏獻吻羅仲謙晒生日錫錫相 藝人楊怡同羅仲謙即將喺10月2日正式註冊及擺酒,兩人近日出席活動時都Sweet爆放閃,預先實習一吓!而剛剛過咗32歲生日冇耐嘅謙謙(8月28日),生日係簡簡單單同未來老婆過!

来自Android客户端4楼2016-09-08 19:56

来自Android客户端5楼2016-09-08 19:56
          收起回复
            罗太真真幸福

IP属地:上海来自Android客户端6楼2016-09-08 19:56
              期待下个月

IP属地:北京7楼2016-09-08 19:57
                @后会有期

来自Android客户端8楼2016-09-08 19:58
                  祝福罗生罗太要永远幸福

IP属地:马来西亚来自Android客户端9楼2016-09-08 19:59
                    哇哇哇哇,杨怡家好漂亮

来自Android客户端11楼2016-09-08 20:00
                      我来了✌🏻我要开始顶贴模式了✌🏻以后每天顶一发✌🏻@后会有琪 艾特楼花 请监督我

来自iPhone客户端12楼2016-09-08 20:01
                      收起回复
                        罗生罗太幸福闪爆💕

来自iPhone客户端13楼2016-09-08 20:06
                        收起回复

来自Android客户端14楼2016-09-08 20:06
                          收起回复
                            红fiefie

IP属地:广西来自iPhone客户端15楼2016-09-08 20:06
                              罗生吻罗太

来自Android客户端16楼2016-09-08 20:11
                              收起回复